En annorlunda

och exotisk anläggning

Sunhouse är från början en helt vanlig svensk ladugård,

nu ombyggd till en unik och annorlunda exotisk anläggning på cirka 300 m2 med en sandstrand med solljus på hela 65 m2.


Anläggningen erbjuder också en mysig badavdelning med två bubbelbad, ett inomhus och det andra ute på vårt stora trädäck. 


Inomhus finns också en saltklorerad medelstor pool samt massagefåtöljer, infraröd bastu och ett rum för konferensmöjligheter.


Hela anläggningen är byggd efter de regler och mått som gäller för nybyggnation i offentlig lokal. Detta innebär alltså att man kan ta sig in med en rullstol eller permobil men meddela oss gärna vid bokning om sådan finns med för bästa komfort.

Stranden och strandserveringen har plats för totalt ca 50 personer, (25-30 solande gäster).


Hela tanken med anläggningen är att erbjuda sol och värme med exotisk känsla nära dig, det vill säga ett miljövänligt sätt att resa till solen. Under sommaren 2016 investerade vi i en stor solenergianläggning där vi kan producera upp till 75.000 kW

och är därigenom är vi nu självförsörjande på den el vi förbrukar.


De varor som vi köper in till vårt tillagningskök försöker vi att varva traditionellt

med krav och närproducerat samt fairtrade produkter och vi serverar alltid svenskt kött.

Mitt namn är Liselott Nilsson, är 36 år gammal och uppvuxen här i Sandhem.


Jag bor i Mullsjö med min sambo och våra tre barn. Jag har tidigare arbetat som trafiklärare och de sista åren inom hemtjänsten. Jag har utbildat mig till äldrespecialiserad undersköterska och var klar sommaren 2022.

Min övriga tid lägger jag på Sunhouse Spa.


Min kusin Tommy Abrahamsson som startade axtorp Sunhouse för tio år sedan, frågade mig på våren 2021 om inte jag skulle vilja ta över Sunhouse. 


En sån chans får man bara en gång i livet tänkte jag och tackade ja. Så i juli 2021 startade jag Sunhouse Spa. 
Jag ser otroligt många möjligheter med Sunhouse. 


Jag har även planer på en liten utbyggnad med ett omklädningsrum till, ett rum för spraytan och andra behandlingar och nånstans vill jag även få plats med fotbad för det tycker jag är härligt. 


Jag har samarbete med en tjej som heter Inger Klasson som är friskvårdsterapeut och har nyligen startad ett eget företag som heter mind moving and yoga. Hon kommer hålla i yogakurser, retreats, fysiska träningspass,

soma move och mycket mer